Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 07:23
Advert

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, basınla buluştu

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 01-02-2024 16:11
CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, basınla buluştu

HAVVA ULU

Yeşilçam Kafe’deki  toplantıda açılış konuşması yapan CHP Anamur İlçe Başkanı Arif Çakırcı, seçime iddialı hazırlandıklarını belirterek, “Önümüzdeki günlerde çalışmalarımız daha da yoğunlaşacak. İlçemizde sıkmadık el bırakmayacağız ve bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

CHP ANAMUR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURMUŞ DENİZ: “YEREL BASINLA 20 YILDIR İÇ İÇEYİZ”

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz de ilçedeki basın mensuplarıyla uzun zamandır diyalog içerisinde olduklarını belirterek, “20 yıldan uzun bir süredir basın mensuplarıyla iç içe olduk. Gerek görev aldığım sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarım kapsamında gerekse adaylığım ve ilçe başkanlığım döneminde tüm çalışmalarımızı yerel basına aktardık. Bu sebeple siz basın mensuplarına teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte de basınla diyaloğumuz devam edecek” dedi.

 “BELEDİYEDE BASIN ODASI OLUŞTURACAĞIZ”

 Hoşgörü ve işbirliğine dayalı yönetim anlayışıyla çalışacaklarını belirten Deniz, “Bu düşünceyle seçimi kazandığımız zaman belediyede oluşturacağımız basın odasında basın mensupları rahatça çalışacak ve irtibatı sağlayacağız” diye konuştu.

 “PROJELERİMİZİ KISA SÜRE SONRA AÇIKLAYACAĞIZ”

Önümüzdeki günlerde projelerini netleştirerek açıklayacağını ifade eden Deniz, “Bir taraftan mahallelerde vatandaşlarımızla bir araya gelirken, diğer taraftan projelerimizi hazırlıyoruz. Hazırladığımız projelerin bazıları ilçe belediyesinin gerçekleştireceği projeler, bazıları ise Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilecek projeler. Kısa süre sonra projelerimizi açıklayacağız” diye konuştu.

 “ANAMUR’UN EN ÖNCELİKLİ SORUNU İÇME SUYU SORUNUDUR”

Bazı projeler hakkında başlıklar halinde bilgi veren Deniz, şunları söyledi: “Anamur’un şu anda en öncelikli sorunu içme suyu sorunudur. Bu sorunun çözümüne öncelik vereceğiz. Kent Konseyi’ni oluşturarak belediyenin yapacağı çalışmaları halkın katılımı ile belirleyeceğiz. Sosyal kültürel projelerimizi de hazırlıyoruz. İlçemizin tanıtımına yönelik çalışmalar yapacağız. Ayrıca tarım ve hayvancılık projeleri de geliştirerek köyden kente göçün önüne geçmek ve köylerde üretimi arttırmak istiyoruz. Altyapı sorunlarını çözmüş, tarım ve turizmi canlanmış bir Anamur’u inşa etmek için gerekli tüm çalışmaları yapacağız. İlçemizi kalkındırmak, mutlu bir şehir olmak ve geleceğe güvenle bakmak için halkımızla el ele vereceğiz.”

 “HEM BÜYÜKŞEHİR’İ HEM ANAMUR BELEDİYESİ’Nİ KAZANARAK UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

 Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin uyumlu çalışması gerektiğini vurgulayan Deniz, şöyle devam etti: “İlçelerde kırsal kesime kadar hem ilçe belediyesinin hem de Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken işler var. Bu işlerin çoğu işbirliği yapıldığı zaman kolay çözülüyor. Seçmen de bunu artık biliyor ve değerlendirmesini buna göre yapıyor. Bu bakımdan biz Anamur’da seçimi kazanırken Büyükşehir Belediyesi’ni de CHP’nin kazanması büyük önem taşıyor. Bu bilinçle hareket ederek vatandaşlarımıza Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in hizmetlerini ve projelerini de anlatıyoruz. Hem Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni hem de Anamur Belediyesi’ni kazanarak uyum içinde çalışmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın da bu ayrıntıyı göz ardı etmediğini görüyoruz.”

 

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi