Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ANAMUR

Çetin Mutlu: "Yeni Parti ile Anamur'da Yeni Bir Dönem Başlıyor"

YENİ Parti Anamur Kurucu İlçe Başkanı Çetin Mutlu, yayımladığı açıklamada Anamur'da güçlü bir teşkilatlanma süreci başlattıklarını belirterek, işçiden emekliye, çiftçiden öğrenciye kadar toplumun her kesimine umut olacak bir siyaset anlayışıyla yola çıktıklarını ifade etti.

Çetin Mutlu: "Yeni Parti ile Anamur'da Yeni Bir Dönem Başlıyor"
Paylaş:

HAVVA ULU

Çetin Mutlu: "67 Bin Anamurluya Tek Tek Ulaşacağız"

YENİ Parti Anamur Kurucu İlçe Başkanı Çetin Mutlu, kamuoyuna yaptığı açıklamayla Anamur'da yeni bir siyasi dönemin başladığını duyurdu. Genel Başkan Özgür Özel liderliğinde ve İl Başkanı Cengiz Gökçel ile uyum içerisinde çalışacaklarını belirten Mutlu, toplumun her kesimine dokunan bir siyaset anlayışını hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Mutlu, YENİ Parti'nin işçinin, emeklinin, asgari ücretlinin, ev hanımlarının, çiftçilerin ve öğrencilerin umutlarını yeniden yeşertecek bir anlayışla hareket edeceğini belirterek, ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşların sesi olacaklarını vurguladı.

"Umudu Yeniden İnşa Edeceğiz"

Açıklamasında Türkiye'nin yeni bir anlayışa ihtiyaç duyduğunu ifade eden Çetin Mutlu, şu değerlendirmede bulundu:

"Umudunu yitirenlerin, geçinemeyenlerin ve huzurunu kaybedenlerin sesi olmak istiyoruz. Eskiye dair olumsuzlukları geride bırakarak milletimizin hak ettiği güzel yarınları birlikte inşa edeceğiz."

"Anamur'da Güçlü Bir Teşkilatlanma Hedefliyoruz"

YENİ Parti Anamur İlçe Başkanlığı olarak yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yoğun bir çalışma dönemine girdiklerini belirten Mutlu, ilçedeki her vatandaşa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Yaklaşık 67 bin Anamurluya tek tek ulaşacaklarını ifade eden Mutlu, ilk genel seçimde YENİ Parti'yi iktidara taşımak için kararlılıkla çalışacaklarını dile getirdi.

"Çok Çalışacağız ve Başaracağız"

Açıklamasını birlik ve beraberlik mesajıyla tamamlayan Çetin Mutlu, Anamur halkına teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

"Çok çalışacağız ve başaracağız. İlçemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun."

 

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ANAMUR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Anamur'da Elektrik Kesintisi Var!

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet