Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:27
Advert

Cengiz Gökçel: AKP'nin Mersin'e ihaneti devam ediyor

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Çamlıbel Balıkçı Barınağı’nın yerine yapılması planlanan “Çamlıbel Su Sporları Merkezi ve Tekne Yanaşma Yeri" projesine TBMM Genel Kurulunda tepki gösterdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-12-2022 15:16
Cengiz Gökçel: AKP'nin Mersin'e ihaneti devam ediyor

HABER MERKEZİ/

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Çamlıbel Balıkçı Barınağı’nın yerine yapılması planlanan “Çamlıbel Su Sporları Merkezi ve Tekne Yanaşma Yeri" projesine TBMM Genel Kurulunda tepki gösterdi. Çamlıbel Balıkçı Barınağı’nın Mersin için tarihi önemi olduğunu vurgulayan Gökçel, “AKP'nin Mersin'e ihaneti devam ediyor. Mersin'imizde Çamlıbel Balıkçı Barınağı tarihi Atatürk Parkı'nın yanında bulunan, yıllardır amatör balıkçıların teknelerini yanaştırdıkları, Mersinlilerin denizle buluştuğu bir alan. İktidar "Çamlıbel Su Sporları Merkezi ve Tekne Yanaşma Yeri" adı altında Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nı AVM'ye çevirmek istiyor, betona boğmak istiyor” dedi

Projenin denizin doldurulması ile yapılacağının altını çizen Gökçel, Atatürk Parkı’nın da limana eklenmesi ile birlikte denize erişimin engelleneceğini söyledi. Gökçel;“Balıkçı barınağının olduğu alanda 67 bin metrekare denizin doldurulmasını planlıyor. Atatürk Parkı'nı limana katarak Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nı da AVM yaparak Mersin'in, Mersinlilerin denize ulaşmasını engellemeye çalışıyor. Burayı konaklama tesisleri, ticari tesisler adı altında ranta açmaya çalışıyorsunuz. Mersin'e ihanet ediyorsunuz, lütfen Mersin'e ihanet etmeyin” diye tepki gösterdi.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi