Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
MERSİN

"Çay 2 TL olacak”

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi tarafından Güven Parkta yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı.

"Çay 2 TL olacak”
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI

Parkta incelemelerde bulunan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, parkın içerisinde emeklilere yönelik Mola Evi kurduklarını ve çayın 2 TL’den satılacağını söyledi.
Güvenevler Mahallesi’nde 2 bin metrekarelik alandan oluşan Güven Park, Yenişehir Belediyesi tarafından kapsamlı bir yenileme sürecine tabi tutuldu. Çalışmalar kapsamında parkın yer döşemeleri, spor aletleri ve diğer tüm donatıları yenilendi. Yeniden düzenlenen park, modern donatılarıyla vatandaşların hizmetine sunulacak. Yenişehir Belediyesi, park içerisinde emeklilerin sosyal aktivitelerde bulunabileceği, dinlenip vakit geçirebileceği Mola Evi de kurdu.

“Çok yakınında Kent Lokantası çalışmamız başlıyor”
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Güvenevler Mahalle Muhtarı Rahime Sarı ile birlikte parkta incelemelerde bulundu. Başkan Özyiğit, “Güven Parkımızı yeniledik, çok kısa sürede hizmete açacağız. Parkın içerisinde daha çok emeklilerimize yönelik olarak Mola Evi kurduk. Burada çay 2 TL olacak. Emeklilerimizin içerisinde bulunduğu ekonomik koşulları göz önünde bulundurarak, böyle bir karar aldık ve uygulayacağız. Diğer ürünler de çok uygun fiyatlarla olacak. Parkımızın çok yakınında Kent Lokantası çalışmamız başlıyor. Bu hizmeti daha erişilebilir kılmak adına lokantamızı ilçemizin en yoğun bölgesinde açacağız" dedi.
Emekliler ve çocuklar adına Başkan Özyiğit’e teşekkür eden Güvenevler Mahalle Muhtarı Rahime Sarı ise şunları söyledi: “Bizim için bu park çok kıymetliydi. Çocuklarımız yoğun bir şekilde burada oyun oynuyorlar, burası merkezi bir yer. Emeklilerimiz de böyle bir hizmeti hak ediyorlardı. Çocuklarımız ve emeklilerimiz adına Başkanımız Abdullah Özyiğit’e teşekkür ediyorum."

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MERSİN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 4 taşınmazı ihaleye çıkardı

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet