Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ANAMUR

Çatı Ustası Kemal Tatar Hayatın Kaybetti

Anamur’a Bağlı Güngören Mahallesi’nde Meydana Gelen İş Kazasında Demir Doğrama Ustası Kemal Tatar Yaşamını Yitirdi.

Çatı Ustası Kemal Tatar Hayatın Kaybetti
Paylaş:

NUH AKKUŞ

Üç Katlı Bir Binanın Çatı Yapımında Çalışan Tatar, İskele Üzerinde Bulunduğu Sırada Henüz Belirlenemeyen Bir Nedenle İskelenin Kırılması Sonucu Metrelerce Yükseklikten Zemine Düştü.

Çevredeki Vatandaşların İhbarı Üzerine Olay Yerine 112 Acil Sağlık Ekipleri Sevk Edildi. Sağlık Ekiplerince İlk Müdahalesi Yapılan Tatar, Ambulansla Hastaneye Kaldırılmak Üzere Yola Çıkarıldı. Ancak Ağır Yaralı Olan Tatar, Tüm Müdahalelere Rağmen Hayatını Kaybetti.

 

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ANAMUR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet