Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 22:32
Advert

Buse İle  Bilge Kaan Görkemli Bir Düğün Töreniyle Dünya Evine Girdi

Atike&Haydar Demiral çiftinin güzel kızları Buse ile Fatma& Ali (Merhum) Ercan çiftinin yakışıklı oğlu Bilge Kaan, görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 29-08-2023 09:03
Buse İle  Bilge Kaan Görkemli Bir Düğün Töreniyle Dünya Evine Girdi

HAVVA ULU

Fatma& Ali (Merhum) Ercan çiftinin MEÜ Anamur Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu müdürü olan yakışıklı oğulları Bilge Kaan ile, Atike &Haydar Demiral çiftinin İngilizce Öğretmeni olan güzel kızları Buse , Yalçınkayalar Kır Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erol Yaşar, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın yanı sıra İş, Siyaset ve Eğitim Camiasından birçok ismin katıldığı düğüne Anamur ve Anamur dışından yoğun bir katılım oldu.

Genç çiftin nikahını Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç kıydı. Nikah şahitliklerini ise MEÜ Rektörü Prof.Dr. Erol Yaşar ile çiftin arkadaşları üstlendi.

Başkan Kılınç, genç çiftlere ömür boyu sağlık ve mutluluk dileyerek, “Sizleri davetlilerin huzurunda karı-koca ilan ediyorum. Sizlerin bu mutluluğuna imza attığımız kalemi de sizlere hediye ediyorum. Bu mutluluğunuz daim olsun ”dedi.

Hayatlarının en mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayarak çok değerli vakitlerini o gece için ayıran tüm konuklara teşekkür eden Buse& Kaan Bilge  çifti ile  konuklar gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

Buse ve Bilge Kaan çifti düğünün ardından balayına çıktılar.

Buse&Bilge Kaan’ın  mutlu  günlerini  Tarık Uysal Fotoğraf Stüdyosu güzel  çekimleriyle  ölümsüzleştirdi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi