Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 10:31
Advert

Bulut Akacan Kimdir?

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 04-12-2022 06:09   Güncelleme : 13-12-2022 22:00
Bulut Akacan Kimdir?

 

Farkında Olmak isimli kitabın yayınlanması ile birlikte bu kitabın yazarı Bulut Akacan kimdir sorusu merak edilen konulardan birisi haline geldi. Kıbrıs iş dünyasının yakından tanıdığı Bulut Akacan başarılı bir iş insanı kimliğinin yanına artık başarılı bir yazar kimliğini de ekleyerek yoluna devam ediyor. Farkında Olmak isimli kitabı kaleme aldıktan sonra onun genç Yaşına rağmen elde etmiş olduğu başarılar ön plana çıkıyor. Kıbrıs iş dünyası ile birlikte ülkemizde farklı sektörlerde faaliyet gösteren birçok iş insanı Bulut akacan hakkında farklı birçok konuda merak uyandıran soruların yanıtını arıyor.

Farkında olmak isimli kitabın yazarı Bulut Akacan 1983 yılında Kıbrıs'ta dünyaya geliyor. Bugün aktif olarak Akacan Holding yönetim kurulu başkanlığını sürdüren Bulut Akacan aynı zamanda Kıbrıs'ın en başarılı iş adamlarından birisi olarak tanınıyor. Ve farkında olmak isimli bu kitapta Bulut Akacan bugüne kadar elde etmiş olduğu deneyim dedi herkesle paylaşmayı hedefliyor.

Farkında Olmak isimli kitaba nasıl ulaşabilirim

Bulut Akacan’ın yazarlığını yaptığı farkında olmak isimli kitap D&R mağazalarında ve online alışveriş sitesinde satışa başladı. Aynı zamanda farkında olmak isimli internet sitesi hem kitap hem de iş insanı Bulut Akacan hakkında sizlere detaylı bilgiler sunuyor.

Bulut Akacan’ı daha yakından tanımak istiyorsanız ve onun iş dünyasında elde etmiş olduğu başarıların sırrını merak ediyorsanız bu siteye giriş yapabilirsiniz.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi