Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
BOZYAZI

Bozyazı'da 'Bağımlılıkla Mücadele Semineri' düzenlendi

Bozyazı ilçesinde öğrencilere yönelik 'Bağımlılıkla Mücadele Semineri' düzenlendi.

Bozyazı'da 'Bağımlılıkla Mücadele Semineri' düzenlendi
Paylaş:

NUH AKKUŞ
Kökobası İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen seminerde, Psikolog Muhammed Muhsin Altınok tarafından bağımlılıkla ilgili bilgiler verildi. Bağımlılığın nedenleri, türleri ve zararları hakkında öğrencilere detaylı bilgiler aktaran Altınok, bağımlılıkla mücadelede erken farkındalığın önemine dikkat çekti. Seminerde, teknoloji bağımlılığı, madde bağımlılığı ve sosyal medya kullanımı gibi konular ele alındı. Öğrencilere, bağımlılıklardan korunma yolları ve sağlıklı alışkanlıklar kazanmaları konusunda önerilerde bulunuldu.
Seminerde, öğrenciler merak ettikleri soruları sorarak konuya dair bilinçlendi. Okul yönetimi ve öğretmenler, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmanın önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

BOZYAZI Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet