Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:12
Advert

Bozdoğan: "Mersin İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na itiraz dilekçemizi teslim ettik"

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Mersin İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na itiraz dilekçemizi teslim ettik.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-02-2024 07:50
Bozdoğan:

AKDENİZ POSTASI

Seçme ve seçilme hakkımıza yönelik yapılan bu saldırılara karşı, hukukun üstünlüğüne olan inancımızı koruyarak, adil bir sonuç almayı umuyoruz" dedi.
CHP’den istifa ederek Memleket Partisi’nin Tarsus Belediye Başkan Adayı olan mevcut Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, adaylığının eski partisinin itirazı sonucunda düşürülmesine karşı Mersin İl Seçim Kurulu'na itiraz dilekçesini teslim etti. Dilekçe sonrasında Başkan Bozdoğan, açıklama yaptı. Bozdoğan şunları kaydetti:
"Demokratik haklarımıza yapılan saldırılara karşı kararlı bir duruş sergilemek adına, Mersin İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na itiraz dilekçemizi teslim ettik. Seçme ve seçilme hakkımıza yönelik yapılan bu saldırılara karşı, hukukun üstünlüğüne olan inancımızı koruyarak, adil bir sonuç almayı umuyoruz. Demokratik değerlere ve halkın iradesine saygı duymayanların, antidemokratik çabalarına karşı kararlılıkla mücadele edeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz. Hukukun gerekli cevabı vereceğine olan inancımız tamdır ve bu sürecin adil bir şekilde sonuçlanacağına olan güvenimiz tamdır. Halkımızın desteği ve dualarıyla, demokratik haklarımızı korumak adına yürüttüğümüz bu mücadelede başarılı olacağımıza inanıyoruz. Demokrasiden ve adaletten asla taviz vermeyeceğimizi kamuoyuna bir kez daha duyuruyor, destekleriniz için teşekkür ediyorum" dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi