Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ASAYİŞ

Bıçaklı saldırının şüphelileri 1 kilometre kaçamadan yakalandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi boğazında bıçakla yaralandı.

Bıçaklı saldırının şüphelileri 1 kilometre kaçamadan yakalandı
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI

Saldırganlar kısa sürede yakalandı.
Olay Mithatpaşa Mahallesi Semt Spor Tesisleri yanında meydana geldi. İddiaya göre, Ö.A.Y. (14) ile E.K. (16) ve S.E.M.(16), bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga etti. Kavgada Ö.A.Y. boğazından bıçakla yaralandı. 112 ekiplerince Tarsus Devleti Hastanesine kaldırılan Ö.A.Y., buradan Mersin Şehir Hastanesine sevk edildi. Ö.A.Y.’nin ağır yaralandığı olayın şüphelileri H.E.K. (16) ile S.E.M.(16), Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerin hızlı çalışması sonucu yaklaşık 1 kilometre kaçamadan yakalandı.
Gözaltına alınan iki şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 3 bin 760 uyuşturucu hap ele geçirildi

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet