Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
08 MAYIS Çarşamba 16:16
Advert

Beşiktaş için çok büyük hayallerim var

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Beşiktaş için büyük hayallerinin olduğunu söyleyerek, "Artık oyunun kuralları değişecek" dedi.

Isparta
Giriş Tarihi : 10-12-2023 07:06   Güncelleme : 15-12-2023 16:33
Beşiktaş için çok büyük hayallerim var

 

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Beşiktaş için büyük hayallerinin olduğunu söyleyerek, "Artık oyunun kuralları değişecek" dedi.

Beşiktaş’ın olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında başkan adaylarından Serdal Adalı açıklamalarda bulundu. Sözlerine 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayarak başlamayan Adalı, "Tüm zorluklara rağmen hayata tutunan her bir engelli kardeşimi saygıyla selamlıyorum. Hayatlarını kolaylaştırabilecek her türlü projede gereğini yapacağımı da bildirmek istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri Cumhuriyetimizin 100. yılında büyük Beşiktaş’ın başkan adayı olarak huzurunuzda bulunmanın gururunu yaşıyorum. Kulübümüzün unutulmaz isimleri Süleyman Seba başta olmak üzere daha nicelerini rahmetle anıyorum. Değerli Beşiktaşlılar, ben bu kürsüye ilk defa gelmiyorum. 2013’te ’İhtiyaç var, gel’ dediler geldim, aday oldum. 2019’da ’Yüreği olan varsa çıksın’ dediler gözümü kırpmadan yine geldim. Bugün yine ’Beşiktaş’ın ayağa kalkması lazım’ dediler gerisi teferruattır dedim ve karşınızdayım" diye konuştu. gonebet rulet oyna

"Beşiktaş için çok büyük hayallerim var"

Kaybedilecek 1 dakikanın dahi kalmadığını söyleyen Adalı, "Bugün Beşiktaş’ımız için milattır. Bugünden sonra kırgınlıkları bir kenara bırakacağız ya da maalesef içinde bulunduğumuz bu güçlük artarak devam edecek. Bugün ya Beşiktaş sorunlarının kurtulması için camianın her Ferdi birleşecek ya da bölündükçe dağılacağız. Sevgili Beşiktaşlılar Allah razı olsun samimiyetinize her yerde hissettim. Gittiğim her yerde siz bana sordunuz, ben de size anlattım. Birbirimize umut olduk. Şimdi de birlikte Beşiktaş’ımıza güç olma zamanı. Benim Beşiktaş için çok büyük hayallerim var. Mali durum, iletişim, sportif konular ve tesislerle ilgili planımızı sizlere sunduk. Ama bizim için en öncelikli futbol takımımızı ayağa kaldırmaktır. İçinde bulunduğumuz bu durumu hiçbir Beşiktaşlı kabul edemez. Taraftarlarımız üzüntü yaşayamaz. Çocuklarımız Beşiktaş’tan uzaklaşamaz. Artık kaybedecek tek 1 dakikamız bile kalmamıştır. Gereken çalışmalar hızlıca yapılacak, yapılmaya da başlandı bile. Sezonun kalanı olabilecek en iyi şekilde tamamlanacak. Önümüzdeki sezona da şampiyonluğun en büyük adayı olarak başlayacağız. Sizlere söz veriyorum" açıklamalarında bulundu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi