Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 01:58
Advert

Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz, ‘’ Anamurlu Yerel Yönetim İçin Değişim İstiyor’’

CHP Anamur Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz, gittiği her yerde Anamurluların, Anamur Belediyesinde değişimden yana olduklarının izlenimini aldıklarını belirtti.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 05-02-2024 13:21
Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz, ‘’ Anamurlu Yerel Yönetim İçin Değişim İstiyor’’

HAVVA ULU

Deniz; Adaylığının açıklanmasının ardından belli bir plan ve program çerçevesinde Kent yöneticileri, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları, Sendikalar, Kurum ve Kuruluşları ziyaret edip, verimli istişarelerde bulunduklarını açıkladılar. Biz kentimizi yönetirken de bu tür istişarelerden çıkan sonuçları belediye meclisine getireceğimizi, o doğrultuda kararlar alacağımızı  söylemiştik dedi.

Son beş yıldır Anamur'un kırsal bölgelerinde bulunan, köy  statüsünden çıkarılmış mahalle  ziyaretlerinde bulunduklarını ve sakinleriyle bir araya geldiğini belirterek şunları söyledi. ‘’Buralarda yaşayan insanlarımız çoğunlukla zor bir yaşam sürüyor, insanlarımız mutlu değil. Yerel yönetim olarak tüm sorunlarının çözümü konusunda her zaman yanlarında olacağız. Genellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan yurttaşlarımızın mazot, gübre, tohum, yem ve diğer ihtiyaçlarında desteklerimizi ön plana çıkarmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz; Kent merkezinde de tüm cadde, sokak,

 meydan ve pazar yerlerinde bulunan  esnafları tek tek ziyaret ettiklerini, sohbetlerde bulunduklarını, plan proje ve hedefleri ile ilgili bildirimler sunduklarını belirterek , ‘’Anamurluların çoğu Anamur Belediyesinde değişim istiyor’’ şeklinde konuştu.

CHP Anamur Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz gittiği her yerde Anamurluları Kent konseyi ve etkisi konusunda bilgilendirdiklerini belirterek ‘’ Gittiğim her yerde, yaptığım her açıklama ne konuşmamda Kent Konseyi konusuna değiniyorum.

Kent Konseyi bir kentin olmazsa olmazı. Maalesef Belediyelerin kurması gereken Kent Konseyi, 20 yıldır hiç kurulmamış ve çalıştırılmamıştır. Atacağım ilk adımda kent konseyini kuracağım. Kent konseyinde yer alacak Odalar, Dernekler, Birlikler, Kentin dinamikleri, Kanaat önderleri ve İş insanları ile tüm projeler, yatırımlar ve programlar ile ilgili koordinasyon içinde bulunacağız. Kısacası Anamur’u hep birlikte yönetmeyi hedefliyoruz ‘’ İfadelerine yer verdi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi