Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 21:48
Advert

Başkan Yıldız: "Bize verdiğiniz görevi boşa çıkarmayacağız"

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Aladağ ve Ayvagediği mahallelerinde düzenlenen iftar programında, vatandaşlarla bir araya geldi.

MERSİN
Giriş Tarihi : 09-04-2024 15:08
Başkan Yıldız:

AKDENİZ POSTASI
Aladağ Mahallesi’nde düzenlenen iftar programının ardından vatandaşlarla sohbet eden Yıldız, herkese eşit hizmet vereceklerini söyledi. Toroslar halkının önümüzdeki 5 yılın belediye başkanlığı görevini kendilerine verdiğini ifade eden Yıldız, "İnşallah 5 yıl boyunca Toroslar’ın tüm mahallelerine hizmet edeceğiz. Bugüne kadar alamadığınız hizmetleri, daha hızlı, daha rasyonel ve adil bir şekilde sunmaya çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bize verdiğiniz görevi boşa çıkarmayacağız. 24 saat işimizin başında olacağız" dedi.

"Bütün sorunları tek tek çözeceğiz"
Ayvagediği Mahallesi’nde gerçekleşen iftar programına da katılan Yıldız, vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Seçim sürecinin sona erdiğini ifade eden Yıldız, "Bundan sonra Abdurrahman Yıldız, her birinizin belediye başkanı. Belediyemiz, kırsal ve merkez olmak üzere 67 mahallemizde 7/24 hizmetinizde, emrinizde olacak. Bundan sonra da mahalle muhtarlarımızla, buradaki kanaat önderleriyle, derneğimizle iş birliği yapmaya devam edeceğiz. Bütün sorunları sırasıyla tek tek çözeceğiz" diye konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi