Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
30 NİSAN Salı 01:35
Advert

Başkan Seçer’den Deniz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz’e belediye hizmet binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 05-04-2024 13:09
Başkan Seçer’den Deniz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

HAVVA ULU

Anamur’a yapılacak projelerin konuşulduğu ziyarette Başkan Seçer, Başkan Deniz’i tebrik ederek projeler ve hizmetlerle Anamur’u ileri bir seviyeye taşıyacaklarını belirterek, işbirliğine dikkat çekti.   

Seçer konuşmasında; “Majör olarak ele aldığımız projelerimiz var. Anamur’un cehresini değiştirecek önemli projelerdir bunlar. Değerli başkanımız Durmuş Deniz daha mazbatasını almadan Büyükşehir’de Anamur başta olmak üzere yeni kazanılan ilçelerimiz için bir komisyon oluşturduk. Bu komisyon size daima destek verecek.  Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz el ele vererek en kısa zamanda projelerini hayata geçirecek. Konuyu Anamur bazında ele alırsak; bir an önce Anamur Sebze ve Meyve Toptancı Hali, Otluca İçme Suyu ve kültür-sanat faaliyetleri gibi değerli hizmetleri ilçemize kazandıracağız. Anamur ilçemizi Durmuş Başkanımla birlikte daha modern, yaşanabilir bir ilçe haline getireceğimizden eminim.” Dedi.

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, ziyaretleri,  bu önemli projeler ve destekleri için Başkan Seçer’e teşekkür etti. Ziyaret günün anısına Başkan Deniz’in Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı’nı Vahap Seçer’e çiçek ve Yörük Halısı hediye takdimi ile devam etti.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi