Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 16:03
Advert

Başkan Özdemir, Antalya'dan Müjde İle Döndü

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği'nin (TESKOMB) Eğitim Semineri ve İstişare Toplantısı'na katıldı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 08-12-2022 11:02
Başkan Özdemir, Antalya'dan Müjde İle Döndü

Havva Ulu/

Başkan Özdemir, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği'nin (TESKOMB) Eğitim Semineri ve İstişare Toplantısı'na katıldı.

Özdemir, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in katıldığı toplantıda, Anamur esnafının ihtiyaç duyduğu finansmana erişiminin hızlandırılmasını istedi.

Antalya'da yapılan toplantı sonrası Başkan Özdemir yaptığı açıklamada, "Toplantı, Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül’ün açılış konuşması ile başlamıştır. TC Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muş'un teşrifi ve katılımcılara hitabı bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır. Ayrıca Sn. Bakanımız ve Sn. Genel Başkanımız başta olmak üzere Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı, TC Halk Bankası A.Ş. Genel Müdürü Sayın Osman Arslan, TESK Genel Başkanı Sayın Bendevi Palandöken ile bakanlık ve bankadan çok sayıda değerli bürokratımız ile katılım sağlayan tüm kooperatif başkanlarımıza teşekkür eder, toplantımızın tüm esnaf ve sanatkara ve teşkilatımıza hayırlı olmasını dilerim. Sayın bakanımızdan görüşerek Anamur’umuz için gerekli flasman desteğini almış bulunuyoruz. Anamur esnafımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi