Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
SİYASET

Başkan Kahvecioğlu, ‘Genel Başkanımızın Sonuna Kadar Yanındayız!’

İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Genel Başkanının yanında olduğunu belirtti.

Başkan Kahvecioğlu, ‘Genel Başkanımızın Sonuna Kadar Yanındayız!’
Paylaş:

Havva Ulu

İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Genel Başkanının yanında olduğunu belirtti.

Başkan Kahvecioğlu,

“İYİ PARTİ’mizin ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin , Teşkilatlar olarak. Bizim tutumumuz gayet açıktır! Biz seçimi kazanmak ve bu ucube sistemi değiştirmek istiyoruz. Bunun içinde söylediğimiz sözlerimizin arkasındayız. Şaşıracak, Sayın Genel Başkanımıza tepki gösterecek bir durum söz konusu değildir.

Ta baştan bu yana, “İYİ Parti olarak, 6’lı masada birilerinin adaylığını tasdik etme görevini, dayatma adaya evet deme görevini üstlenmeyeceğiz.  Kazanacak bir adayla seçime gideceğiz.

Adayımız 13. Cumhurbaşkanı olacak” dedik. Biz İYİ PARTİ’li birisi aday olsun demedik!

Aday CHP’den de olsa seçimi riske etmeyecek ve seçimi en kolay kazanacak bir adayla seçime gidilsin istedik! İYİ PARTİ’nin ilkeleri net, tutumu da gayet açıktır! Biz İYİ PARTİ olarak Milletimize verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Rabbim bizi Yüce Milletimize hizmetten ayırmasın. Milletimize hayırlı olsun.  Milletimizle birlikte başaracağız.”

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet