Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:52
Advert

Başkan Deniz; Seçmen İktidardan Rahatsız, Değişim İstiyor

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Durmuş Deniz bugün beraberinde, CHP İlçe Seçim Koordinasyon Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimi, Saadet Partisi İlçe başkanı Menderes Bora ile birlikte, Bozdoğan Mahallesinde seçime yönelik çok verimli çalışmalar yaptılar.

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-05-2023 15:03
Başkan Deniz; Seçmen İktidardan Rahatsız, Değişim İstiyor

Havva Ulu

Bölgedeki esnafları, muz sarartma tesislerini, tarla ve bahçelerdeki üreticileri yerinde ziyaret edip dertlerini dinleyen ekip, evleri dolaşıp, taziye ve hasta ziyaretleri ile çalışmalarını sürdürdü.

 Öncelikle seçmeni dinleyen  başkanlar; ‘’İktidarın politikalarından, yaşamlarının gidişatından memnun hiç kimseyle karşılaşmadık. Herkes durumundan, geçim sıkıntısından şikayetçi.  Değişimden yana olduklarını söz ve davranışlarıyla bizlere aktardılar.

Bizde; Millet İttifakının İktidarı, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında Ülkemiz insanını sıkıntılardan kurtaracak projeleri açıkladık. Büyükşehir Belediyesinin başarılı projelerinden örnekler verdik. On gün sonra sandığın önümüze geleceğini, kötü gidişi değiştirmenin kendi ellerinde olduğunu anlattık.’’ Dediler.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi