Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
30 NİSAN Salı 12:38
Advert

ANTSO’da İhracat yapan ve Döviz Kazandırıcı firmalar bilgilendirildi

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası Konferans Salonunda Anamur ve Bozyazı İlçelerinde İhracat yapan ve Döviz Kazandırıcı hizmet kapsamında faaliyet gösteren firmalara yönelik olarak bilgilendirme toplantısı yapıldı

ANAMUR
Giriş Tarihi : 29-03-2023 08:52
ANTSO’da  İhracat yapan ve Döviz Kazandırıcı firmalar bilgilendirildi

Havva Ulu

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna tarafından yapılan açıklamada ;

“Türkiye İhracat Kredi Bankası Anonim Şirketi (Eximbank) Mersin Şube Müdürü Özer Denizlioğlu ile Eximbank Uzmanı Alptuğ İnal yazılı talebimiz üzerine 24 Mart 2023 Cuma günü Odamıza gelerek Saat :13,30’da Odamız Hizmet Binası Konferans Salonunda Anamur ve Bozyazı İlçelerimizde İhracat yapan ve Döviz Kazandırıcı hizmet kapsamında faaliyet gösteren firmalarımıza yönelik olarak bilgilendirme toplantısı yapmışlardır. Toplantı sonunda katılımcılar öğrenmek istedikleri konuları sorarak cevap almışlar ve Memnuniyetlerini belirtmişlerdir.

İhracat yapan ve Yapacak olan Üyelerimiz Türkiye İhracat ve Kredi Bankası Anonim Şirketi (Eximbank) Mersin Şube Müdürlüğü ile irtibata geçebilirler.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası olarak amacımız Anamur ve Bozyazı İlçelerimizde İhracat yapan ve yapacak olan Üyelerimizin faaliyetlerini kolaylaştırmaktır.

Önemle bilgilerinize rica olunur.

Tlf : 0850 280 40 95 – 96 – 97”

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi