Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 23:56
Advert

ANTSO Başkanı Tuna’dan, Ramazan  Bayramı  Kutlama mesajı

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet  Tuna, Ramazan  bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 08-04-2024 11:19
ANTSO Başkanı Tuna’dan, Ramazan  Bayramı  Kutlama mesajı

HAVVA ULU

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet  Tuna, Ramazan  bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 Tuna mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bayramlar, insani değerlerin hatırlandığı, karşılıklı dostluk, kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendirildiği, sevgi ve saygının üst seviyede hissedilerek geliştirildiği özel günlerdir.

Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile ülkemizde birlik ve beraberliğin daim olması dileğiyle, Anamur’lu hemşerilerimin, üyelerimizin, Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyorum” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi