Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:20
Advert

Anamur'dan Gazze'ye Uzanan Yardım Eli

Türkiye’nin dört bir yanından Filistin’e maddi ve manevi yardımlar da aralıksız devam ediyor.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 25-03-2024 09:23
Anamur'dan Gazze'ye Uzanan Yardım Eli

HAVVA ULU

Bu kapsamda  Anamur İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Anamur Şubesi tarafından gerçekleştirilen yardım kampanyası ile Filistin için 2 Tır (2000 torba) Un yardım toplandı.

Toplanan yardımlar, Adana’da bir un Fabrikasının önünde düzenlenen törenle Gazze'ye gönderilmek üzere Türk Kızılay’ı aracılığı ile yardım bekleyen binlerce mazlum Filistin’li kardeşlerimize dualarla uğurlandı.

İşgalci İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla yardım kampanyası düzenlediklerini ifade eden İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, Müslümanlar için Kudüs’ün vazgeçilemeyecek bir öneme sahip olduğunu, dünyadaki en ağır katliamların Gazze'de yapıldığını söyledi.

Müftü Fidan, bizim de Anamur Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak elimizden gelen her şeyi yaparak Kudüs ve Filistin’li kardeşlerimiz için bir nebze de olsa fayda sağlamak amacıyla var gücümüz ile çalışıyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Desteğinden dolayı Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir’e, Müftülük çalışanlarımıza, Türkiye Diyanet Vakfı Anamur Şubesi çalışanlarımıza, Kur’an kursu hocalarımızdan, imam ve müezzinlerimize, tüm görevlilerimize ve Anamur ve Bozyazı’lı tüm hayırsever kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi