Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:27
Advert

Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği

Ünlüselek  Turizm  İşletmecileri  Meral Ünlüselek  ve çocukları  Uzay ve  Halil Ünlüselek tarafından  Anamur’da görev yapan gazeteciler için iftar yemeği düzenlendi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 25-03-2024 09:46
Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği

HAVVA ULU

Ünlüselek restaurantta düzenlenen iftar yemeğine Ünlüselek ailesi ve işletme müdürü Fahriye  Temir ve  basın mensupları katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programa katılan gazeteciler teşekkür eden İşletme sahibi  Mera lÜnlüselek, “Sizler   toplumun aynasınız.

Anamur’la ilgili  haberleri  sizlerin haberlerini  okuyarak öğreniyoruz. Davetimiz üzerine  bizlerle  birlikte olduğunuz için hepinize Ünlüselek ailesi   adına ayrı ayrı teşekkür ediyor, yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi de olan Uzay Ünlüselek ise,Anamur- KKTC arasında  büyük  bir olasılıkla Mayıs- Haziran ayında  başlayacak olan, feribot seferleri  ve  İskelenin kiralanma  süreci ile  ilgili gazetecilere  bilgi verdi.

Ramazan ayının maneviyatına dikkat çekerek Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler de, “Böylesi anlamlı bir ayda gazeteci dostlarımızla iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ünlüselek ailesine meslektaşlarım teşekkür ederim” diye konuştu.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi