Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:39
Advert

Anamur’da Zabıta Ekiplerinden Zincir Market Denetimi

Anamur Belediyesi zabıta ekipleri zincir marketlere yönelik fiyat denetimi gerçekleştirdi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 12-12-2022 10:28
Anamur’da Zabıta Ekiplerinden Zincir Market  Denetimi

Havva Ulu/

Anamur Belediyesi zabıta ekipleri zincir  marketlere  yönelik fiyat denetimi gerçekleştirdi.

Anamur Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde ürünlerin fiyatlarında artış yaparak haksız kazanç elde edilmesini engellemek amacıyla denetimlerini sıkılaştırdı.

Denetimlerde hijyen kuralları, ürünlerin son kullanma tarihleri, reyon fiyatları ile kasa fiyatlarının karşılaştırılması gibi denetimlerin yanı sıra fahiş fiyat denetimi de yapıldı.

Market raflarını dolaşarak etiketleri inceleyen ekipler fahiş oranda fiyat artışının yanı sıra ürünlerin son kullanma tarihi ve rutin kontrollerini yaptı.

Zabıta ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç,“ Haksız kazanç elde etmek üzere çeşitli ürünlerde fiyat artışı yapmak isteyenlerle, kullanma süresi geçmiş ürünler satanlarla mücadelemizi aksatmıyoruz.

Zabıta ekiplerimiz ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde bu çalışmalarını sürdürüyor. İşletmeler ve marketler belirli aralıklar denetleniyor.

Bu tür denetimlerimizi devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz alışveriş yaparken ürünlerin tarihini mutlaka kontrol etmeleri ve aksi bir durumla karşılaşmaları halinde;  Zabıta müdürlüğümüze bilgi verilmesini istiyoruz” diye konuştu.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi