Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 22:32
Advert

Anamur’da Madde Bağımlılığı İle Mücadele İçin Dernek Kuruldu

Türkiye’de gençlerin ve ailelerin korkulu rüyası haline gelen uyuşturucu madde kullanımı ile mücadele amacıyla, Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği Kuruldu.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 22-09-2023 13:21
Anamur’da Madde Bağımlılığı İle Mücadele İçin Dernek Kuruldu

HAVVA ULU

Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği (ABYAD) ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Kurucu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Başkan Mehmet Gümüş,Başkan Yardımcısı Batuhan Çıtırkı, Sekreter Av. Hüseyin Kılınç, Sayman Alparslan İslam Gümüş,Üye Orhan Çıtırkı  Üye Oğuzhan Yapar.

Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği ilk toplantısının ardından derneğin amacını şöyle açıkladı.

“Ülkemizde uyuşturucu ve madde bağımlılığının kullanımının önlenmesi ve azaltılmasına yönelik çalışmaların hızla ele alınması gerektiğine inanıyoruz.Bu amaçla;Geleceğimizi emanet edeceğimiz neslimizin,uyuşturucu ve her türlü madde bağımlılığı bataklığına düşmelerini engellemek,varsa; düşenlerin de acilen özgürce yaşamaları noktasında tedaviye alınıp ve bununla ilgili hastanelerin ,gerekli ekipmanların ve personellerin Anadolu Çoğrafyasının her köşesinde yaygınlaşması sağlanmalıdır Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlsşma Derneği (ABYAD) olarak, beyni Uyuşturulmuş değil,bilinçli ve ne yaptığını bilen bir nesil istiyoruz.Gerek uluslararası gerekse ulusal anlamda Derneğimizin hedefi;önce Ailelerimizi bilgilendirmek, gençlerimize sahip çıkmak ve onların bataklığa düşmelerini engellemektir. Hiç kimse ama hiç kimse “Benim oğlum benim kızım ve benim torunum yapmaz” demesin. Toplum olarak da, Millet olarak da ciddi ve samimi bir şekilde bu problemin çözümüne odaklanmaz isek, vurdumduymaz ve neme lazımcılığımız yüzünden dünyayı saran ateş bir gün bizi de yakacaktır. Bu yüzden her türlü uyuşturucuya ve bağımlılığa hayır diyor ve halkımızı duyarlı ve uyanık olmaya davet ediyoruz.”

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi