Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:24
Advert

Anamur'da jeoloji sergisi açıldı

Anamur Orman İşletme Müdürlüğünce Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla dünyanın oluşumu, fosiller, madenler, depremler ve yöresel hassasiyetler konulu jeoloji sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 25-03-2024 13:07
Anamur'da jeoloji sergisi açıldı

HAVVA ULU
 Anamur orman işletme müdürlüğü lokalinde 21 Mart dünya ormancılık günü ve haftası kapsamında 1 hafta sürece sabah 8.00-22.00 saatleri arasında açık olacak olan Dünyanın oluşumu, Fosiller, Madenler, Depremler ve yöresel hassasiyetler konulu jeoloji sergisi ile konferansların açılışı Anamur protokolü tarafindan gerçekleştirildi.

Konunun uzmanı jeoloji mühendisi prof. Dr. Selim İNAN ve jeoloji mühendisi prof. Dr. Nurdan İNAN danışmanlık yaptıgı sergide sergi hakkında bilgi hocalar tarafından verildi. Ayrıca konferans vererek depremler ve yöresel hassasiyetler üzerine bilgi verildi. Sergi her yaştan herkese açık olup tüm halkımızı bekleriz. Ramazan dolayısıyla hafta sonu ve akşam saat 22.00 a kadar açıktır.

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Selim İnan ve Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Nurdan İnan’ın danışmanlık yaptığı sergide, hocalar tarafından bilgi verildi, depremler ve yöresel hassasiyetler anlatıldı.
Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın'ın da açılışına katıldığı serginin bir hafta gezilebileceği bildirildi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi