Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 14:07
Advert

Anamur’da Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetleri Toplantısı Gerçekleştirildi

 Hayat boyu öğrenme kapsamında yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi, kurumlar arasında iş birliği ve koordinasyon sağlanması, etkinliklerin birlikte planlanması ve uygulamaya konulması, İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı; Kaymakam Bilal Bozdemir Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 12-08-2022 10:03
Anamur’da Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Havva Ulu/

Toplantıya Kaymakam Bilal Bozdemir, Belediye Başkanlığı, Anamur Meslek Yüksek Okulu, Mal müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Ziraat Odası Başkanlığı, Eğitim-Bir-Sen Sendikası, Valide Sultan MTAL, Anadolu Lisesi,  Kıbrıs İlkokulu Yöneticileri ve Temsilcileri katıldı.

Toplantıda Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde açılan kurslar ve yapılan faaliyetler hakkında sunum yaptı.

Toplantının devamında Kaymakam Bilal Bozdemir başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluş temsilcileri hayat boyu öğrenme faaliyetlerinin önümüzdeki eğitim öğretim yılında daha etkin ve daha verimli olması için görüş ve önerilerini bildirdiler.

Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir hayat boyu öğrenme faaliyetleri konusunda tüm kamu kurumlarının ve diğer katılımcıların iş birliği halinde çalışmasından memnuniyetini dile getirdi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi