Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 12:56
Advert

Anamur’da Din Görevlilerine Konferans

Psikoloji alanında uzman olan Klinik Psikolog Özkan Şenol, Anamur Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda 14.30 ile 17.00 saatleri arasında İlçe Müftülüğü personeli İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticilerine konferans verdi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 28-11-2022 15:07
Anamur’da  Din Görevlilerine Konferans

İmam Gezici/

Bozyazı Müftülüğü personelinden de katılımın olduğu konferansa Anamur Müftülüğünden bazı emekli Din Görevlileri de katıldı.

Karadere Mahalle Camii İmam-Hatibi Mustafa Eycan'ın Kur'anı Kerim okuyuşuyla başlayan program, Müftülüğün Şube Müdürü Murat Demirhan'ın açılış konuşması ve Uzman Psikologu sahneye davet etmesiyle başladı. Yaklaşık 2,5 saat Din Görevlilerine hitap eden Özkan Şenol kişisel, ailevi ve mesleğe yönelik olarak Din Görevlilerinin sahip olmaları gereken psikolojinin önemini ve yüksek motivasyonla din görevi yapmanın nasıl olması gerektiği konularında görevlilere bilgilendirme yaptı.

Devlet '' Din Görevlilerinin vakitlerini onları Devlet Memuru olarak atadığı andan itibaren satın almıştır '' diyerek görevlilerimizin vakitlerinin çoğunu meslekleri için geçirmeleri gerektiğini vurgulayan ve oldukça verimli bir sunum yapan Uzman Psikolog talep edilmesi durumunda fırsat bulduğu her zaman Din Görevlileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyacağını ifade etti. Konferans Din görevlilerinin sorularının cevaplandırılması ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi