HAVVA ULU
Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı geceye Anamur Belediye Başkan Vekili Veteriner Hekim Ali Kubilay Erdal, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz’in eşi Derya Deniz katıldı. Yeni Parti Anamur İlçe Başkanı Çetin Mutlu, parti yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte konukları karşıladı. Mutlu, gece boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.
Mutlu: “Cumhuriyet, Milletimizin Bağımsızlığının Simgesidir”
Gecede konuşma yapan YENİ Parti Anamur İlçe Başkanı Çetin Mutlu, Cumhuriyet’in milletin bağımsızlığının, özgürlüğünün ve kendi geleceğini belirleme iradesinin simgesi olduğunu vurguladı.
Cumhuriyet’in yalnızca bir yönetim biçimi olmadığını belirten Mutlu, aynı zamanda milletin özgür yaşama kararlılığını ve ortak iradesini temsil ettiğine dikkat çekti.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük zorluklar ve mücadeleler sonucunda Cumhuriyet’i kurduğunu ifade eden Mutlu, bu değerli mirası korumanın ve gelecek nesillere aktarmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu söyledi.
Daha adil, özgür ve müreffeh bir gelecek için aklın, bilimin, üretimin ve demokrasinin yolundan ayrılmamak gerektiğini belirten Mutlu, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitleri rahmetle, gazileri ise minnetle andı.
Cumhuriyet Coşkusu Müzikle Taçlandı
Başkan Çetin Mutlu’nun konuşmasının ardından salondaki masalara Türk bayrakları dağıtıldı. Bayraklarla birlikte Cumhuriyet coşkusunun daha da arttığı gecede, katılımcılar anlamlı bir atmosfer yaşadı.
Gecenin müzik bölümünde İlker Tuğrul ve ekibi sahne aldı. Sanatçılar, Ahmet Kaya ve Ruhi Su’nun unutulmaz eserlerini seslendirdi.
Salonda bulunan davetliler, kimi zaman oturdukları yerden, kimi zaman da sahneye gelerek şarkılara eşlik etti. Müzik ve Cumhuriyet coşkusunun bir araya geldiği gece, katılımcıların keyifli anlar yaşamasıyla devam etti.






