Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
01 MAYIS Çarşamba 22:48
Advert

Anamur’da Büyükşehir Ekiplerinden Hızlı Müdahale

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur'da etkili olan şiddetli yağışlara karşı teyakkuza geçerek, aralıksız çalıştı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 24-11-2023 08:24
Anamur’da Büyükşehir Ekiplerinden Hızlı Müdahale

HAVVA ULU

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur'da etkili olan şiddetli yağışlara karşı teyakkuza geçerek, aralıksız çalıştı. Büyükşehir ekipleri, kuvvetli yağış esnasında sahada yerini alarak, meydana gelen sorunlara hızlıca müdahale etti.

Kentin tüm mahallelerinde sabaha kadar aralıksız çalışan ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde, aşırı yağış dolayısıyla meydana gelen problemler kısa sürede çözüldü. Ekiplerinin özellikle kritik noktalarda yapmış olduğu acil müdahaleler sayesinde, ana cadde ve bulvarlar kısa sürede sorunsuz olarak trafiğe açıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Arif Çakırcı, yönetim kurulu üyeleri ve yetkililerle birlikte çalışmalar esnasında sahada yerini aldı. Çakırcı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama ile şunları söyledi: "İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, ilçemizde yapılan ve vatandaşlarımız için bir çile haline gelen doğalgaz hattı yüzünden yapılan kazıların kapatılma çalışmasını yerinde takip ettik

Geçtiğimiz hafta sonu şiddetli yağmurların yağmasıyla kimi vatandaşlarımızın araçları kazılı alanların içinin boşalması sonucu o bölgelerde takılı kalmıştı. Kış mevsimiyle birlikte yağışların artacağı bu günlerde vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmaması için Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Onarım Anamur ekiplerimiz kontrolü ele alıp kazıların kapatılmasıyla ilgili çalışmalarına hızla başlamıştır. Sağlık Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi 23 Nisan Caddesindeki kazılı alanların kapatılma işlemi sürerken, Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyon Müdürü sayın Nazım TOPRAK da sıcak asfaltın dökülüp ardından yolların sulanacağının da bilgisini verdi.

Öncelikle her koşulda Anamur halkının yanında olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap SEÇER’e, özverili çalışmalarından dolayı Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Onarım Anamur ekibimize ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyon Müdürü sayın Nazım TOPRAK’a teşekkür ediyoruz ve kendilerine kolaylıklar diliyoruz."

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi