Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
30 NİSAN Salı 20:56
Advert

Anamur’da “59. Kütüphane Haftası” Kutlandı

59. Kütüphane Haftası Açılış Programı, "Kütüphane İyileştirir” ana temasıyla 27 Mart 2023 tarihlerinde, kütüphaneciler, akademisyenler, araştırmacılar, kamu kurum/ kuruluşları ve STK temsilcilerinin katılımı ile Anamur İlçe Halk Kütüphanesinde kutlandı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-03-2023 09:05
Anamur’da “59. Kütüphane  Haftası” Kutlandı

Havva Ulu
Kaymakam Bilal Bozdemir ve Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın katılımları ile başlayan program Kütüphane Müdürü Harika Leyla Yaman’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Anamur İlçe Halk Kütüphanesinden en fazla kitap alan okurlara Teşekkür Belgesi ve çeşitli hediyelerin verilmesiyle devam eden programda müzisyen Nevzat Solak’ın ney dinletisi ile devam etti. Ney dinletisinin ardından Yazarlar Saadet Bilir ve Ali Bilir’in katılımıyla sanat, edebiyat, şiir ve Anamurlu Şair Abdulkadir Bulut konulu söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşinin ardından Kaymakam Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ tarafından katılımcı yazarlarım Saadet BİLİR ve Ali BİLİR ile müzisyen Nevzat Solak’a çiçek takdim edildi.  
59. Kütüphane Haftası programı, 27 Mart- 02 Nisan 2023 tarihleri arasında, Anamur İlçe Halk Kütüphanesinde devam edecektir.
 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi