Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 20:42
Advert

Anamur’da 10 Kasım’da Hayat 2 Dakika Durdu!

Ulu Önder Gazi  Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. Yılı Anma Programı kapsamında, Cumhuriyet Meydanında  Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni yapıldı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 10-11-2023 13:56
Anamur’da 10 Kasım’da Hayat 2 Dakika Durdu!

 HAVVA ULU

 Çelenk Sunma Törenine Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Albay Taner TÜKEL, Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç DEDE, Kurum Amirleri, Okullar, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende; Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından saat 09:05’te sirenlerin çalmaya başlaması ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Müteakiben İstiklal Marşı’nın okunması ile göndere çekilen bayrağımız yarıya indirildi ve çelenk sunma programı sona erdi.

Çelenk sunma programının ardından Anamur Belediyesi Kültür Merkezi Şair Abdülkadir BULUT Salonunda Cumhuriyetimizin 100.yılında 10 Kasım Atatürk’ü anma programı gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program Vakıfbank Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Satar tarafından yapılan günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

Programda şiirler okundu, oratoryo gösterisi, okul korosu, Atatürk’ün sevdiği türküler ve harmandalı gösterisi ile 10 Kasım Atatürk’ü anma programı sona erdi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi