Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 17:05
Advert

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Ekipleri Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Mersin Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı Anamur Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri Şükrü Köymen İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileriyle bir araya gelerek onlara ormanların önemi ve hayatımızdaki yeri hakkında bilgilendirildi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 17-03-2023 09:56
Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Ekipleri Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Havva Ulu

Öğrencilerle buluşmada orman sevgisi aşılamasını Anamur Orman İşletme Müdürlüğü personeli Orman Mühendisi Adem Bal, “Mart ayı boyunca devam edecek olan programda, Anamur’daki okulların girişine ve dersliklere ormanların önemi, orman yangınları hakkında afiş ve broşürler asıldı. Anamur Orman İşletme Müdürlüğü personeli Orman Mühendisi Adem Bal tarafından sınıf içerisinde orman, ormanın önemi, ormanın faydaları, erozyon oluşum sebepleri, erozyonu önleme yöntemleri, orman yangınlarının oluşumu, zararları ve müdahale yöntemleri hakkında bilgiler verildi.

Slayt gösterileri ve videolar eşliğinde karşılıklı soru ve cevaplarla öğrencilerin katılımı sağlanarak her öğrenciye dergi, kalem, kalemlik, şapka ve tişört hediye edildi.

Okul Müdürü Ramazan Tok ve Okul Öğretmenleri öğrencilere verilen bu değerli bilgiler için Orman İşletme ekiplerine teşekkür etti.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi