Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 02:30
Advert

Anamur Halk Eğitim Merkezi'nin YKS Başarısı

Anamur’da  eğitim alanında faaliyet gösteren lise son sınıf ve mezunlar için açtığı YKS kurslarına katılan öğrenciler büyük başarı elde etti.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 21-08-2022 06:44
Anamur Halk Eğitim  Merkezi'nin YKS Başarısı

Havva Ulu/

Geleneksel hale gelen başarıları ile ilçenin eğitim kalitesine katkı sunan Anamur Halk Eğitim Merkezi, açtığı YKS kurslarıyla da öğrencilere üniversite kapılarını aralıyor. Alanında uzman öğretmenler eşliğinde sınava hazırlanan öğrencilerden  emeklerinin karşılığı olarak Türkiye geneli sıralamada sayısal puan türünde Türkiye'nin en çok tercih edilen TIP üniversitelerine yerleşme puanı aldı.

Açıklanan sonuçların ardından açıklama yapan Anamur Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadullah Şen, şu ifadelerde bulundu:

"Öğrencilerin yaklaşık bir yıldır yoğun emek sarf ederek hazırlandıkları YKS sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Anamur Halk Eğitim Merkezinin öğrencileri sınav maratonu boyunca alanında uzman eğitim kadrosu ile çalıştılar. Kurs Merkezi olarak eğitim ve öğretime sunulmuş olan klasikleşmiş çalışma metotlarının dışında, öğrencilerimize uyguladığımız etüt, soru çözümü, deneme sınavları, ders tekrarları, konu ve kazanım eksiğine göre öğrencilerimize sunduğumuz pekiştirme materyalleri ve öğrenci koçluğu başarıyı getirdi. ilçemize eğitim alanında kaliteli eğitim vermekteyiz. Bunun sonucunda da yüzlerce öğrencimizin hayallerini geleceğe dönüştürmekte yardımcı olduğumuz için gurur duyuyoruz. Sınava giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu başarının mimarı olan öğretmenlerimizi ve ailemizi kutluyorum. Ülke olarak en büyük ihtiyacımız eğitim ve öğretimdeki başarıdır. Çünkü kalıcı gelişmenin, istikrarlı büyümenin olmazsa olmazı eğitimdir. Bizler bu yolda öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz.

Anamur Halk Eğitim Merkezinin 126 öğrencinin üniversite kazanmasındaki katkısında çok değerli. Bu imkanları gençlerimize sunmayan Halk Eğitim Merkezlerine örnek olması temennisiyle."

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi