Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:24
Advert

Anamur CHP’de Kırgınlık Yok Dayanışma Var

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı’nın çağrısı ile Mersin İl Başkan Yardımcısı Turabi Yeşilçayır, Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur-Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan, Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz , Parti üyeleri, Büyükşehir Belediye Personelinin katılımıyla; Yerel Seçimler öncesinde istişare toplantısı gerçekleştirildi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-02-2024 14:31
Anamur CHP’de Kırgınlık Yok Dayanışma Var

HAVVA ULU

Toplantının açış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı, Mersin Büyükşehir Belediyesinin Anamur’da yaptığı hizmetlerden söz   ederek; ” Büyükşehir  Belediye Başkanımız  Sayın Vahap Seçer, merkezi  hükümetin tüm engellemelerine  rağmen   Mersin ve   ilçelerine    önemli  hizmetler  verdi, vermeye de   devam ediyor. Bizlerin görevi yapılan hizmetleri en iyi şekilde halkımıza anlatmak. Önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin ve Anamur başta olmak üzere tüm ilçeleri alacağımıza önce biz inanmalıyız”  dedi.

Daha sonra söz alan CHP İl Başkan Yardımcısı Turabi Yeşilçayır; "İlçe Başkanı Çakırcı’nın konuşmasına katıldığını belirterek, önce parti içinde tüm partilere örnek olacak şekilde birlik ve  beraberliğin  sağlanmasının kaçınılmaz  olduğunu  kaydederek, Büyükşehir  Belediye Başkanımız  Sayın Vahap Seçer, göreve  geldiğinden bu yana,  çağdaş belediyeciliğin bir gereği olarak, mali ve idari saydamlık, hesap verebilirlik ilkeleri çerçevesinde  çalışan,   doğru bir ekiple  yol yürüyor. Tüm projeleri bire bir takip ediyor, sorumluluk verdiği çalışma arkadaşları ile toplantılar yaparak bilgi alıyor. Mersin gibi önemli bir kenti büyük bir özveri ile yöneten çok başarılı bir başkanımız var. Bizler de sorumluluğumuzun farkındalığı ile hareket etmek zorundayız. Anamur’un aldığı hizmetleri ve hal Kompleksinin neden geç başladığını da vatandaşlara anlatmalıyız. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimleri öncesinde sen-ben değil, biz düşüncesi ile çalışarak seçimlerden zaferle çıkmalıyız ” diye konuştu.

Konuşmasında birlik beraberlik mesajı veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur-Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan ise, tüm gönül kırgınlıklarını geride bırakarak, yerel seçimlere odaklanılması gerektiğine vurgu yaptı.

Karan; “Mersin Büyükşehir Belediyesini ve Anamur başta olmak üzere seçimleri nasıl kazanırız buna odaklanmalıyız. Toplantılarımızın konusu bu olmalı. Eksikliklerimizi kendi içimizde konuşarak telafi etmeliyiz, boş söylentilerle zaman kaybetmemeliyiz.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in Anamur’a verdiği önemi hepimiz biliyoruz. İlçemize gelen hizmetler öyle küçük hizmetler değil.  Kırsal kesimdeki bağlantı yollarından,  kent merkezindeki hizmetlere kadar, Tarımdan, Eğitime, Sağlıktan, Evde  Bakıma, Refakatçi  evine  kadar  toplumun  her kesiminden  vatandaşlara   dokunan   hizmetler  veriliyor.   Cumhuriyet Halk Partililer olarak  bizlerin  görevi  Büyükşehir  Belediyesinin   hizmetlerini  halkımıza anlatarak, Vahap  Seçer  Başkanımıza  ve  Anamur Adayımız Durmuş Deniz’e   oy istemektir. Yerel seçimlerde tek yumruk olacak,  tıpkı  Mersin Büyükşehirde  olduğu  gibi Anamur’u Sosyal Belediyecilik anlayışı ile tanıştıracak, Mersin ve İlçelerinde Seçimleri  Kazanacağız!" dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz de tüm konuşmalara katıldığını ifade ederek,  "Bizler dayanışma içinde  olursak, dış  etkenler   bizleri  yıldıramaz. Tüm çalışmalarımızda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve şahsıma destek istiyorum.

Tüm partililerimizin çalışmalarının da aynı doğrultuda olduğunu biliyorum. Mersin ve Anamur aynı  siyasi görüşten   belediye başkanları  olması halinde çalışmaların  da daha uyumlu  olacağına inanıyorum. Gün birlik ve dayanışma günü.  Biz birlikte birçok projeye imza atacağız. Seçimleri de çok çalışıp, gönüllere girecek Seçimleri kazanacağız. Buna inanıyorum, sizlerinde o inançla çalışmalarını istiyorum” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi