Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 07:59
Advert

Anamur Belediyespor Kayıpsız Geçti 2-1

Anamur Belediyespor bu hafta sonu  pazar günü kendi sahasında oynadığı Bal Liginin önemli maçında Adana 5 Ocak F. K. Takımını her iki yarıda attığı gollerle 2-1 yenmeyi başardı.

SPOR
Giriş Tarihi : 07-11-2023 13:27
Anamur Belediyespor Kayıpsız Geçti 2-1

HAVVA ULU

Anamur Belediyespor bu hafta sonu  pazar günü kendi sahasında oynadığı Bal Liginin önemli maçında Adana 5 Ocak F. K. Takımını her iki yarıda attığı gollerle 2-1 yenmeyi başardı. Yeni transferler, Sökespor'dan alınan forvet Orhan ve Manavgat'tan alınan Tahir de bu maçtaki yerini aldı.

Ve her iki oyuncu da bu takıma yakışır bir futbol ortaya koydu.

İlk yarım saatte rakibine baskı kuramayan takımımız çok dağınık bir futbol ortaya koydu.

Takımımızın çalışkan oyuncusu Sabahattin hayatının en kötü futbolunu oynadı. Çok çabuk yoruldu. Karşılaşmanın 43ncü dakikasında kullanılan korner atışına çok şık bir kafa vuran kaptan Emre Takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda daha etkili bir futbol ortaya koyan Anamurspor Takımı maçın 55nci dakikasında yeni transfer Orhan fırsatçılığını konuşturarak kafayla topu rakip ağlara yollayınca skor 2-0 oldu. Bu dakikadan sonra topu kontrolü altında tutmakta zorlanan Anamurspor Takımı 70nci dakikada rakip takımın kaptanı Barış'ın ayağında yediği şok golle skor bir anda 2-1 oldu. Rakip takımda Melih 77nci dakikada gördüğü ikinci sarıdan kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Bu arada maçın son anlarında sahanın en iyisi Kaptan Emre'nin ciddi olarak sakatlanarak çıkması moralleri bozdu. Önümüzdeki hafta lider Erdemlisporla deplasmanda karşılaşacak takımımızda iki as oyuncunun olmaması teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi