Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
06 MAYIS Pazartesi 07:32
Advert

Anamur Belediyespor İlk Maçta Gol Oldu Yağdı

Bu yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Anamur Belediyespor pazar günü deplasmanda oynadığı Osmaniye BAHÇESPOR Takımını adeta gole boğdu.

SPOR
Giriş Tarihi : 05-10-2022 12:04
Anamur Belediyespor İlk Maçta Gol Oldu Yağdı

Havva Ulu/

Ve maçı 5-0 kazanmayı başardı.

Osmaniye Bahçe İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rakibini sağlı sollu ataklarla baskı altında tutan takımımız, maçın 12’ nci dakikasında Semih'in attığı golle 1-0 öne geçti.

Golden sonra rahatlayan ve daha etkili olan Anamur Belediyespor rakibine gol şansı vermedi. Ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda rakibine her yönüyle üstünlüğünü kabul ettiren takımımız 74. dakikada kaptan Emrah Bedir, 85.dakikada Coşkun, 88.dakikada Yılmaz ve 90+2 ‘nci dakikada Metehan'nin attığı gollerle karşılaşmayı deplasmanda 5-0 kazanarak lige güzel bir başlangıç yapıp rakiplerine adeta gözdağı verdi.

Maçtan sonra gazetemize bir açıklama yapan, teknik direktör Sergen Yalçın, "oyuncularım verilen görevleri hatasız yerine getirince bu maçta farklı bir skor elde ettik. Futbolcularımı kutluyorum. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanacağız." Dedi. Alınan bilgiye göre, Anamur Belediyespor bu hafta kendi sahasında bu Gurubun en iddialı Takımı olan Adana FK ile karşılaşacak.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi