Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
04 MAYIS Cumartesi 15:28
Advert

Anamur Belediyespor Hakeme Yenik Düştü 0-1

Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Araban Belediyespor Takımına 1-0 kaybeden Anamurspor Takımı taraftarlarını üzdü.

SPOR
Giriş Tarihi : 13-12-2022 12:08   Güncelleme : 26-12-2022 16:46
Anamur Belediyespor Hakeme Yenik Düştü 0-1

Nuh Akkuş/

Pazar günü tıklım tıklım dolu seyirci önünde oynadığı maçta gol yollarında etkili olamayan ve 88.dakikada penaltıdan yediği talihsiz golle takımımız ilk kez sahasında maç kaybedince liderle arasındaki puan farkı 12'ye çıktı.

Maçın ilk dakikalardan itibaren galibiyet parolası ile rakibine saldıran takımımız gol atmaya tipobet muvaffak olamadı. Yağışla birlikte ağırlaşan Saha zemininin kaygan olması top hakimiyetini zorlaştırdı. Bu arada maçın 45.dakikasında Kaptan Emrah Bedir sakatlanınca oyuna Metehan Kavalcı girdi. İlk yarıda karşılıklı ataklara rağmen gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda daha atak bir futbol oynamaya başlayan Anamurspor zorlasa da rakip kaleye gol atmaya muvaffak olamadı. Rakip takımın bir puana razı bir futbol sergileyerek sürekli kapanması Anamurspor'un gol atmasını engelledi. Maçın böyle sahabet bitmesi beklenirken, maçın 88.dakikasında rakip takım ilk kez Anamurspor yarı sahasını geçtiği bir anda kazandığı uydurma penaltıyı Araban Belediyespor Kaptanı Deniz gole çevirince rakip takım 1-0 öne geçti.

Anamurspor Takımının iki penaltısını görmezden gelen ve sürekli rakip takım lehinde kararlar veren hakem üçlüsü seyirciden büyük tepki gördü.

Maçtan sonra çevik kuvvet ekipleri tarafından sahadan güçlükle çıkan hakem hakkında yönetim suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. Bu arada, Futbol federasyonu Başkanı Mehmet Büyük Ekşi'nin de Gaziantep Arabanlı olduğu ortaya çıktı.

Takımımız yenilmesine rağmen penaltı pozisyonu dışında rakibine hiç pozisyon vermedi. Rakibi karşısında adeta tek kale oynayan takımımızda güzel futbola rağmen son vuruşları yapacak bitirici bir golcü sıkıntısı çok açık şekilde her maçta ortaya çıkıyor.

Libero Emre bu maçta iki büyük hata yaptı. Biri penaltı oldu. Diğeri frikik. Stoper Remzi her zamanki gibi hatasız oynadı. Topu rakip sahaya taşıyan ve rakibi çok zor durumlara düşüren Metehan Kavalcı ve Sabahattin çok diri bir futbol sergilediler. Metehan ilk onbirde başlasaydı çok daha etkili olacaktı. Mehmet Önder ve Çağatay vasattı. Kaleci İbrahim bu maçta da hava hakimiyetinde çok başarılı oldu.

Sonuç olarak Anamurspor galip gelmesi gereken bir maçta evinde çok önemli bir üç puan bıraktı.

Takımımız haftaya Samandağ Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi