Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 14:58
Advert

Anamur Belediyespor Galibiyetleriyle İddiasını Sürdürüyor!

Bölgesel Amatör lig 7. gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Anamur Belediyespor bu hafta kendi sahasında oynadığı Adana Hadırlıgücü Takımını her iki yarıda attığı gollerle 2-1 yenmeyi başardı.

SPOR
Giriş Tarihi : 26-12-2022 15:45
Anamur Belediyespor Galibiyetleriyle İddiasını Sürdürüyor!

Havva Ulu

İlk yarının son maçında rakibi üzerinde atak bir futbol oynayan Anamurspor, ne yazık ki maçın 24. dakikasında kaleci İbrahim'in çok önde olması nedeniyle çok şansız şok bir gol yiyerek 1-0 mağlup duruma düştü.

Bu dakikadan sonra daha atak bir futbol oynayan Anamurspor aradığı golü 35. dakikada Mahsum'un şık vuruşuyla buldu. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk devre 1-1 bitti.

Maçın ikinci yarısında daha organize bir futbol oynayan Anamurspor 60. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Metehan Kavalcının düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı Kaptan Emrah Bedir gole çevirince skor 2-1 oldu. Bu golden sonra daha rahat bir futbol oynayan Anamurspor Takımı bir çok gol pozisyonunu cömertçe harcadı.

Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 Anamur Belediyespor'un galibiyeti ile sona erdi. Bu galibiyetle Anamur Belediyespor, son oynadığı 5 maçın dördünü kazanarak puanını 23 yaptı ve iddiasını sürdürdü.

Maçtan sonra Anamur Belediyesporlu oyuncular sevincini seyircisi ile paylaştı.

Bu maçta, ilk yarı hariç takımın performansı oldukça iyi göründü. Solda oynayan Onur, ileri geri çok çalıştı. Stoper Remzi her zaman ki gibi yine aşılmaz duvar gibiydi. Ön liberoda oynayan Sabahattin ağır zeminde biraz yorulsa da yine de görevini yaptı. Emre ve Çağatay çok istekliydi fakat vasattı.

Önder, özellikle ilk yarıda kanatları çok iyi kullandı. İki nefis orta yaptı. İkinci yarının bazı bölümlerinde oyunu rakip sahaya yıkmada başarılı oldu. O da ikinci yarıda yoruldu. Kaptan Emrah, önceki maçlara göre çok daha istekli ve arzulu oynadı. Penaltıyı akıllıca kullanarak gol sayısını 6'ya çıkardı. Orta sahanın gizli kahramanı Yılmaz bugün çok etkili bir futbol sergiledi. Bu maç onun en formda olduğu maç oldu.

Bu maçın asıl kahramanı ilk golü atan Mahsum ile birlikte rakip defansın sol kanadını adeta çökertip bir de penaltı yaptıran Metehan kavalcı seyirciden büyük alkış aldı. Kaleci İbrahim de gol dışında rakibe pozisyon vermedi.

Sonuç olarak, Anamurspor Takımı kendi seyircisi önünde çok değerli bir üç puan alıp iddiasını devam ettirdi. Bu maçla lige 36 gün ara verildi. Anamurspor lig’e verilen bu arada özelikle forvete takviye yapmaya hazırlanıyor.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi