Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 19:06
Advert

Anamur Belediyespor Finalde

Üçüncü lige terfi maçları için Dün saat 15.oo'da Konya'da Araban Belediyespor Takımı ile karşı karşıya gelen takımımız, 1-0 yenerek finale adını yazdırmayı başarmıştır.

SPOR
Giriş Tarihi : 05-05-2023 09:08
Anamur Belediyespor Finalde

Havva Ulu

Bölgesel Amatör Lig’de 2 ve 72inci grup takımlarının oynadığı 3’üncü liğe terfi maçlarının ardından 7’inci gurubunun finalistleri Anamur Belediyespor ile Silifke Belediyespor oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 2 ve 7’inci grup maçları yarım kalan Bölgesel Amatör Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Geçen yıl Bal’a yükselen 7’inci gurupta mücadele eden Mersin Ekiplerinden Anamur Belediyespor ile Silifke Belediyespor TFF’nin aldığı kararla 3’üncü Lig’e çıkma fırsatı yakaladı.

Anamur Belediyespor ise Araban Belediyespor’a attığı tek golle 1-0 yenerek Silifke Belediyespor’un rakibi oldu. Anamur Belediyespor ile Silifke Belediyespor cumartesi saat 15.00’te karşı karşıya gelecek.

Deplasmandaki tüm maçlara giderek oyuncuların yanında olan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, “Konya/Selçuklu Belediyesi Stadyumu'nda Araban Belediyespor ile gerçekleştirilen 3. Lig'e yükselme Play-Off maçını 1-0'lık skorla kazanarak finale yükselen şehrimizin takımı Anamur Belediyespor'u yürekten tebrik ediyorum.

Tüm kalbimle inanıyorum, bu yolun sonu 3. Lig.”

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi