Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 14:25
Advert

 Anamur Belediye Spor 3.Lig Kapısından İçeri Girmeye Kilitlendi

Kısa adı BAL ligi olan bölgesel amatör liginin 7. Gurubunda top koşturan Anamur Belediye spor son 7 maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak namağlup olarak 7.grup liderliğini hiç bir takımakaptırmak istemiyor.

SPOR
Giriş Tarihi : 01-12-2023 14:17
 Anamur Belediye Spor 3.Lig Kapısından İçeri Girmeye Kilitlendi

HAVVA ULU

3.lig kapısından içeri girmek için rakiplerinin korkulu rüyası olan Belediye sporbu hafta Ören standında oynayacağı Kapadokya spor maçında 3 puan almak için sahaya çıkacak.

Anamur Belediye spor için maç öncesi verilen kahvaltılı toplantıya Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir. Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, ilçe jandarma komutanı üst Teğmen Kadir Dölek, Emniyet Müdürü Hanefi Umar ile Anamur Belediye spor kulübü Başkanı Âdem Şen ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Anamur Belediye spor ‘a anlamlı destekler sağlayan,Belediye spor ’un hedefe ulaşması için Anamurlularınbirleştirici gücü olarak tam destek veren Belediye Başkanı Hidayet Kılınç yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi ‘’Başta Anamurlu iş adamlarımız olmak üzere gerekli destekler veriliyor. Şuanda lığ lideriyiz hedefimize adım, adımyürüyoruz, Anamur halkı duyarlıdır. Onlarındesteğine de arkamızda görmek istiyoruz, Anamur Belediye spor için her kesin katkısına da ihtiyaç duyuyoruz.’’ Dedi.

14 Gurubun yer aldığı BAL liginde bu sezon 3.ligeçıkarak yıllarca süren talihsizliğe son vermek istediklerini belirten Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir yaptığı konuşmada, geçen yıl son maçta kulübün bir talihsizlik sonucu 3.liğ kapısından döndüğünü belirterek

 ‘’ Takıma üçüncü ligde başarılar diliyorum, takım ruhu devam ediyor 3.liğ için o yıl. Bu yıl olmalı ‘’ ifadelerine yer verdi.

Anamur Belediye spor kulüp Başkanı Âdem Şen ise ‘’  yönetim kurulu ile birlikte Şampiyonluğun ayak seslerini duymaya başladık. Geçtiğimiz yıllara göre kulübümüzde aile havası içinde çalışıyoruz. Teknik direktörümüz Haydar Durusoy ve oyuncularımız 3.lige adeta kilitlendiler.’’ Şeklinde konuştu

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi