Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
03 MAYIS Cuma 11:15
Advert

Anamur ADD’den Öğrencilere Motivasyon Etkinliği

Atatürkçü Düşünce Derneği Anamur Şubesi,17-18 tarihlerinde yapılacak olan, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilerimize moral, motivasyon yükseltmek amacıyla yaptığımız “Sende Söyle” adlı müzik programı düzenledi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 15-06-2023 14:34
Anamur ADD’den Öğrencilere Motivasyon Etkinliği

HAVVA ULU

Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrencilerin,sınava hazırlanma sürecinde yaşadıkları yorgunlukları atmaları ve sınav kaygısı yaşamamaları için destek olmak istediklerini belirten Atatürkçü Düşünce Derneği Anamur Şubesi Yönetim Kurulu “Sınav sonuçları ne olursa olsun öğrencilerimiz yanında olduğumuzu, yaşadıkları her türlü sorunda destek olacağımızı bilmelerini istiyoruz. Etkinliğin yapılmasında emeği geçenlere, etkinliğe katılan üniversite adaylarına ve misafirlerimize Anamur Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim kurulu olarak teşekkürü bir borç bilir ve tüm öğrencilerimize YKS maratonunda başarılar dileriz.”şeklinde açıklamada bulundular.

Muşurup Sanat Sokağında gerçekleşen etkinliğe çok sayıda öğrenci ve yetişkinin yanı sıra İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi