Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 05:08
Advert

Anamur ADD’den Anlamlı Konferans

Anamur ADD ‘Alp Er Tunga’dan Mustafa Kemal Atatürk’e Türklerde Liderin Ölümü’ konulu konferans düzenledi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 11-12-2023 14:24
Anamur ADD’den Anlamlı Konferans

HAVVA ULU

Anamur ADD ‘Alp Er Tunga’dan Mustafa Kemal Atatürk’e Türklerde Liderin Ölümü’ konulu konferans düzenledi.

Konferansın açış konuşmasını Atatürk Düşünce Derneği Anamur şube Başkanı Ali Akyüz yaptı. Akyüz konuşmasında; “Değerli üyelerimiz, saygı değer konuklarımız, Atatürk Düşünce Derneği Anamur Şubesi olarak düzenlemiş olduğumuz ‘Alp Er Tunga’dan Mustafa Kemal Atatürk’e Türklerde Liderin Ölümü’ adlı konferansa hoş geldiniz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini benimsemiş değerli dostlar, ‘sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan yürüyecektir.’ Sözünü rehberimiz olarak kabul ederek bizler benimsenen bu yüksek gayeye, yüksek ideale ulaşmak için yorulmadan çalışacağımıza sizler huzurunda bir kere daha söz veriyoruz.

Değerli misafirlerimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü fikirlerinin önemi, politikalarının ne denli geçerli olduğu tek tek ortaya çıkmaktadır. Onun fikirleri ve politikaları hala geçerliliğini korumaktadır.

Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün ideallerini, yüksek hedeflerini gelecek kuşaklara anlatmak, aktarmak, bunları yaparken geliştirmek ve uygulamak görevini üstlendik. Atatürk’ün gençliğe hitabesini kendimize rehber edindik. Bu çalışmaları yaparken siz Atatürk’ün fikirlerini benimsemiş dostların desteğini hep yanımızda hissettik ve bu desteğin her zaman artarak devam edeceğine inandık.

Sizlerle beraber bu çetin yola emin adımlarla yürüyeceğimizi bir kez daha yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına söylemek istiyorum.

Biliriz ki büyük ölülere matem gerekmez. Fikirlerine bağlılık gerekir. Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerine bağlıyız, fikirlerini yaşatacağız, duygularını anlıyor ve hissediyoruz.

Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti

Saygıyla hepiniz selamlıyorum”

Anamur Ticaret ve Sanayi Odasında toplantı salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Yaşar Yiğit “Alp Er Tunga’dan Mustafa Kemal Atatürk’e Türklerde Liderin Ölümü” üzerine Alper Tunga’dan Atatürk dönemine kadar Türklerde lider ölümünde yapılan törenler ve Alper Tunga’dan Atatürk’e liderin benzerlikler üzerine konuştu.

Konferansa CHP Anamur Belediye başkan aday adayları: Durmuş Deniz, Erdal Karan, İyi parti Anamur İlçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Anamur ilçe yönetimi ve Atatürk Düşünce Derneği üyeleri katıldı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi