Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 00:23
Advert

   Ali Mahir Başarır ve Durmuş Deniz’den dev gövde gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Güzelyurt,  Yeşilyurt,  Akdeniz Mahalleleri ortak açık hava toplantısını CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte miting havasında gerçekleştirdi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 11-03-2024 09:15
   Ali Mahir Başarır ve Durmuş Deniz’den dev gövde gösterisi

HAVVA ULU

Ali Mahir Başarır binlerce partili tarafından Pullu mevkiinde coşkuyla karşılandı. Karşılamanın ardından yüzlerce araçlık konvoy düzenlendi. Pullu’dan başlayarak şehir merkezinden geçen uzun konvoy, Yeni Cumhuriyet Meydanında sona erdi.

Yeşilyurt Mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısı yoğun kalabalık nedeniyle mitinge dönüştü. Kalabalığa otobüs üzerinden hitap eden Durmuş Deniz'in sözleri sık-sık sloganlarla kesildi. Partililer "Anamur Seninle Gurur Duyuyor",  "Anamur’a Başkan Durmuş Başkan",  "Durmuş Başkan Sen Bizim Her Şeyimizsin" Sloganlarını attılar.

C H P Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz konuşmasında;

‘’Yeni nesil belediyecilikle belediyeyi yöneteceğiz. Kent Konseyini aktif hale getireceğiz. Partiler üstü bir anlayışla, Çalışanların hangi siyasi anlayışta olduklarıyla ilgilenmeyip liyakati önemseyeceğiz. Büyük Şehir Belediyemiz, 2019’da seçimi alır almaz İlçemizin katı atık sorununu çözdü. İskele yolunu çağdaş standard da bir yola kavuşturdu. Üniversiteye hazırlanan dört yüze yakın öğrencimize hizmet verip, ailelerini ekonomik, ruhsal yönden rahatlattı. Evde yaşlı bakım hizmeti ile çalışanlarımız, yaşlılarımızın kendilerinin ve evlerinin nezaketle bakımını yaptılar. Mersin’deki refakatçi evi hizmeti ile refakatçilerimiz beş yıldızlı otel şartlarında konaklayıp, araç içlerinde gecelemekten kurtuldular. Üreticilerimize damızlık küçükbaş hayvan, fide, tohum, besi yemi, gübre yardımı yapıldı. Balıkçılarımız desteklendi. Bütün bu hizmetleri için Büyük Şehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçere şükranlarımızı sunuyoruz.’’

‘’1 Nisan’da göreve geldiğimizde, Mersin B. Şehir Belediyemizle birlikte İlçemizi tertemiz içme suyu ile buluşturacağız. Eski Meski binasının bulunduğu yere Kültür Merkezi yapacağız. Kalınören Mahallemize en modern Halimizi yapacağız. Özellikle de çalışan kadınlarımızın çocukları için en az iki adet Kreş yapacağız. Güneybahşiş Mahallemize donanımlı bir Sanayi Sitesi yapacağız. Muz atıkları ile çevreyi kirletmek yerine endüstriyel ürünler elde edeceğiz. Sahilimizde halkımız için uygun fiyatlı halk cafe açıp işleteceğiz. Azıtepe ve Radar tepelerine seyir terasları yapıp, yamaç paraşüt etkinliği pistleri yapacağız. Güzel İlçemizi Dünyaya tanıtacağız. Yaylalarımıza yol yaptık, susuz kalan çobanlarımıza su götürdük. Halkalı Yaylamızı su ile buluşturduk, Akpınar Yaylamızı da buluşturacağız. Her yaz bir başka yaylamızda Yörük Kültürünü yaşatma etkinlikleri yapacağız. Sokak hayvanlarına daha çok hizmet edeceğiz. Birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz.’’ dedi.

C H P Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da konuşmasında; ‘’Anamur benim özelim ve kıymetlim. 2019 Seçimlerinde kazandığımız Belediyelerimizle çok başarılı işler başardık. Tayip Erdoğan düşünüp duruyor, bunlar neden bu kadar başarılı diye. Çünkü bizim hizmetimiz halkımıza sizinki ise çetelere. Bu başarılı hizmetlerimiz sonrasında kazandığımız illeri yeniden kazandığımız gibi yanlarına, Bursa, Manisa, Denizli, Balıkesir, Kastamonu, Yozgat’ın ve Erzurum’un bazı ilçelerini de kazanacağız. Burada da Anamur ile birlikte Bozyazı’yı, Aydıncık’ı, Silifke’yi, Erdemli’yi de kazanıyoruz.

Ben 2019’da bu meydanda kazanacağımız İlleri sayarken  Hidayet Kılıç’da karşı binaların birinde beni dinlerken, benim için ‘’bu adam hayal kuruyor’’ diyordu. Hidayet bey evet biz hayal kurarız ama hayalimizi de gerçekleştiririz.

Durmuş Deniz bir halk çocuğu. Onunla beraber suyu, elektriği olmayan, telefonun çekmediği yaylaları gezdik. Ben hayatı oralarda öğrendim. Yörüklerin yiğitliğini, misafirperverliğini yaşadım. Durmuş Bey seçimi kazanacak biz oralara yeniden gideceğiz. Oralara  daha iyi hizmetler götüreceğiz.

Reis emekliye zam yapmazsa yapmasın, biz seçimi kazanıyoruz, gereken yardımı biz yapacağız. Öğrencilerimize, ev kadınlarımıza, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza biz yardımcı olacağız. Durmuş bey bu güne kadar beni hep muhteşem karşıladınız. 1 Nisan’dan sonra karşılamanızı istemiyorum. Parti rozetinizi çıkarıp, partili partisiz, oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olunuz. Biliyorum siz ceketinizle gelecek, ceketinizle de gideceksiniz. Sizin parada pulda gözünüz yok, sizin derdiniz hizmet. Sizden tekrar rica ediyorum. Kazanınca özellikle emeklimize, çiftçimize, gençlerimize ve kadınlarımıza sahip çıkınız.

Sevgili hemşerilerim sizden de ricam, Anamur’da Durmuş Deniz’i, Mersin’de Vahap Seçer’i desteklemenizdir.’’ dedi. Konuşmaların ardından Durmuş Deniz ve Ali Mahir Başarır'a sevgi gösterisinde bulunan partililer hatıra fotoğrafı çektirdiler.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi