Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
EKONOMİ

650 belediye işçisine kişi başı 44 bin 500 TL promosyon

Mersin'de Akdeniz Belediyesinde görev yapan 650 şirket çalışanına, 40 aylık süre için kişi başı 44 bin 500 TL banka promosyonu ödenecek.

650 belediye işçisine kişi başı 44 bin 500 TL promosyon
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI
Akdeniz Belediyesinin şirket çalışanlarını kapsayan banka promosyon ihalesi ikinci turda tamamlandı. Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi ile banka yetkililerinin katılımıyla başkanlık makamında protokol imza töreni gerçekleştirildi.
İmzalanan protokol kapsamında, belediyede görev yapan 650 şirket personeline 40 aylık süre için kişi başı 44 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. Promosyon ücretlerinin eylül ayı içerisinde çalışanların hesaplarına yatırılacağı belirtildi.

İlk ihale düşük teklifler nedeniyle iptal edilmişti
Belediye şirket çalışanlarının banka promosyonunun belirlenmesi amacıyla daha önce 3 farklı bankanın katılımıyla ihale gerçekleştirildi. Bankaların sunduğu tekliflerin düşük bulunması üzerine belediye yönetimi ilk ihaleyi iptal ederek ikinci kez ihaleye çıktı. İkinci ihale sonucunda promosyon miktarı 44 bin 500 TL olarak belirlendi ve banka ile protokol imzalandı.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Dolu yağışı etkili oldu

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet