Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ASAYİŞ

3 bin 850 paket kaçak elektronik tütün ele geçirildi

Mersin'de jandarma ekiplerinin düzenlediği kaçakçılık operasyonunda 3 bin 850 paket elektronik sigara içiminde kullanılan ısıtmalı tütün ele geçirildi, bir şüpheli yakalandı.

3 bin 850 paket kaçak elektronik tütün ele geçirildi
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri elektronik sigara kaçakçılığıyla mücadele kapsamında çalışma gerçekleştirdi. Ekipler, Yenişehir ilçesinde bir şüphelinin elektronik sigara içiminde kullanılan ısıtmalı tütün ticareti yaptığını belirledi. Bunun üzerine şüphelinin yakalanması ve kaçak ürünlere el konulması amacıyla operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 şüpheli yakalanırken, şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramalarda 3 bin 850 paket elektronik sigara içiminde kullanılan ısıtmalı tütün ile 300 adet cinsel içerikli hap ele geçirildi.
Yakalanan şüpheli, işlemleri tamamlanmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet