Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 14:25
Advert

Yılmaz: "Yeni yol yapım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor"

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin ilçe genelinde yol yapım, asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2024 07:51
Yılmaz:

AKDENİZ POSTASI

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin ilçe genelinde yol yapım, asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarına devam ettiği belirtildi.
Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, Çavuşlu, Çukurova ve Hüseyin Okan Merzeci mahallelerinde asfalt bakım çalışması gerçekleştirildi.
"Yolları bakımdan geçirerek daha nitelikli hale getiriyoruz"
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da, mahallelerin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla giderdiklerini söyledi. Çözüm odaklı belediyecilik anlayışını benimsediklerine dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran önemli hizmetlere imza attık. İlçemizdeki mevcut yolları yenilemenin yanı sıra yeni yol yapım çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Mevsim şartları, aşırı kullanım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve tahrip olan yollarımızı bakımdan geçirerek daha nitelikli hale getiriyoruz” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi