Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
03 MAYIS Cuma 11:17
Advert

Yenişehir Belediyesi çocuk ve anne atölyeleri düzenliyor

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi, yaz okullarında 14 farklı branşta sanat, 6 branşta spor eğitimleri verirken, şimdi de çocuklar ve anneleri için renkli ve eğitici atölyeler düzenliyor.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 01-08-2023 08:41
Yenişehir Belediyesi çocuk ve anne atölyeleri düzenliyor

AKDENİZ POSTASI
Yenişehir Belediyesi, yaz tatilinde çocuklar ve annelere birbirinden farklı atölyelerle destek verecek. Yenişehir Belediyesi Akademi’de düzenlenecek atölyelerle çocuklar, sanat, bilim, dans, müzik ve daha birçok alanda hem kendilerini geliştirecek hem de arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirecek. Çocukların ve annelerin yaz tatilini daha keyifli ve eğitici bir deneyimle geçirebilmelerini hedefleyen Yenişehir Belediyesi, yaz okullarında verilen eğitimlere ek olarak, renkli ve eğlenceli atölyelerle de çocukların yeteneklerini desteklemeyi amaçlıyor. Anne ve çocuk atölyeleri kapsamında, çeşitli sanat, bilim ve el işi aktiviteleri düzenlenecek. Çocuklar için fen ve sanat, P4C, resim, dans, bedensel söz hakkı, drama, ritim, taştan hikayeler ve prodigies atölyeleri, anneler için de mozaik, aile eğitimi, toplumsal cinsiyet eşitliği ve meditasyon atölyeleri yapılacak.
3 Ağustos Perşembe günü başlayacak atölyeler, 24 Ağustos Perşembe günü sona erecek. Tüm atölyeler belirlenen günlerde 13.00 ile 15.30 saatleri arasında Yenişehir Belediyesi Akademi’de verilecek. Atölyelere çocuklarıyla birlikte katılmak isteyen ailelerin, 0324 327 46 40 veya 444 33 54 telefon numarasını arayarak kayıt yaptırabilecekleri belirtildi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi