Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 00:05
Advert

Yemeğin Geliri Sokak Hayvanları İçin Kullanılacak

Anamur Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği, sokak hayvanları için yemek düzenledi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 05-03-2024 14:44
Yemeğin Geliri Sokak Hayvanları İçin Kullanılacak

HAVVA ULU

Elde edilen gelir, hayvanların sağlık ve beslenmesi için kullanılacak.

Çok sayıda hayvan severin katıldığı yemek de konuşan Anamur Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği başkanı Alime Yiğit,” Doğanın dengesini  koruyan  tüm canlılara   hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Herkes   hayvan sever  olmak zorunda  değil,ancak   onlara   eziyet   etme hakkını da hiç kimse kendinde  bulmamalı.Bizler  sokak  hayvanlarının  beslenmesinden tedavilerine  kadar  hayvan severlerin desteği ile  gönüllü olarak   bakıyoruz.

İnanın kimi zaman neden bir insana değil de hayvana sahip çıktığımızı  bile söyleyenler ve tepki  gösterenler  var. Bu hayvanların ağızları var dilleri yok, siz yemek verdiğiniz   sürece karınları doyuyor, hasta  oldukları zaman siz tedavi ettirirseniz  sağlıklı olurlar.

Bizleri tek  isteği   sokak da zor şartlarda  yaşayan     sahipsiz  can dostlarına   eziyet  edilmemesi Onların da can taşıdığının farkında olmamız gerek. Can dostlarımıza sahip çıkmalıyız. Bu yemek organizasyonun   düzenlenmesinde emeği geçen, bizlere  destek  olan  herkese  dernek üyeleri  adına teşekkür ederim”dedi.

Yiğit, hayvanların beslenmesinin ötesinde sahiplenmeye ihtiyaçları olduğuna dikkat çekti: “Biz sadece hayvanları beslemiyoruz, aynı zamanda hayvanları sahiplendiriyoruz. Beslemek çok önemli ama sahiplendirmek daha da önemli. Ne kadar çok sahiplendirirsek sokakta hayvanlar o kadar azalacak.”

Geliri Sokak  hayvanlarının  tedavileri  ve beslenmeleri   kullanılacak yemeğe, CHP belediye başkan adayı Durmuş Deniz ve  eşi Derya Deniz, Belediye  Meclis Üyesi  Adayları, Bağımsız  Meclis Üyesi adayı Fahri Şen  ve hayvan dostları katıldı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi