Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 12:35
Advert

TÜGVA Anamur Temsilciliğine Oğuzhan Yapar atandı!

Türkiye Gençlik Vakfı, 5. dönem 1. İlçe Genel Kurulu Anamur Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 08-03-2024 08:29
TÜGVA Anamur Temsilciliğine Oğuzhan Yapar atandı!

HAVVA ULU
Toplantı, Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gümüş’ün Sunumunun ardından, Kerim Toru Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla başladı.
Toplantıya, Tügva Mersin İl Teşkilat Başkanı Zeki Ergin,Tügva Mersin İl Başkan Yardımcısı Yunus Emre Kaya, Siyasi Parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
TÜGVA) Anamur ilçe temsilciliği görevine atanan Oğuzhan Yapar, yaptığı açıklamada şunları belirtti: “TÜGVA Anamur İlçe Temsilciliği görevi 5 Mart 2024 tarihi itibariyle 5. dönem 1.İlçe Genel Kurulu programımızla şahsıma tevdi edilmiştir. Bu süreçte omuzlarımıza binen bu yükün ağırlığını ve sorumluluğunu en iyi şekilde taşıyacak, Anamur’da ki genç kardeşlerimizle beraber güzel ve hayırlı projelere imza atacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Yapar’ın yanı sıra atama sonrası TÜGVA Anamur ilçe temsilciliği yönetim kurulu da belirlendi. Buna göre, Teşkilat Koordinatörü Kürşat Şamil Gümüş, Eğitim Koordinatörü Yaşar Uysal, Ortaokul Koordinatörü Şerife Şafak Şimşek, Lise Koordinatörü Necla Kiraz, Çalışan Gençlik Koordinatörü Yasir Özcan, Kadın Aile Koordinatörü Ümmü Gülsüm Kadıoğlu olarak belirlendi.


 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi