Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:28
Advert

Tarhan: "İlçemizde rehabilitasyon merkezini hayata geçireceğiz"

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 2-8 Kasım 'Lösemili Çocuklar Haftası' nedeniyle lösemi tedavisi gören çocuklar ve aileleriyle buluştu.

MERSİN
Giriş Tarihi : 11-11-2023 08:18
Tarhan:

AKDENİZ POSTASI

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 2-8 Kasım 'Lösemili Çocuklar Haftası' nedeniyle lösemi tedavisi gören çocuklar ve aileleriyle buluştu.
Lösemili çocukları ve ailelerini özel bir alışveriş merkezinde ağırlayan Başkan Tarhan, çocuklarla sohbet etti. Çocuklar daha sonra çarpışan arabaya, dönme dolaba ve oyuncak trenine binerek unutulmaz bir gün yaşadı. Bu özel günü dolu dolu yaşayan çocuklar, daha önce birçok etkinlikte bir araya geldikleri Başkan Tarhan’ın kendilerine hazırladığı sürprizle mutlu olduklarını dile getirerek teşekkürlerini iletti.

"Rehabilitasyon merkezi çalışmaları kısa sürede tamamlanacak"
Çocukların yüzlerini her fırsatta güldürmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Tarhan, “Mezitli Belediyesi olarak önemli bir haftaya girdik ve bazı önemli çalışmalar yapıyoruz. Kızılay ile kan bağışı ve kök hücre kampanyası yaptık. Bugün de lösemi hastası çocuklarımız ile bir araya geldik. Sürekli Mersin Üniversitesi Onkoloji Bölümündeki hastalar ve doktorlar ile görüşme sağlıyoruz. Bugün de çocuklarımızın mutluluğuna tanıklık ettik. Çocuklarımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşmalarını diliyorum. Lösemili Çocuklar Vakfı Genel Merkezi ve Adana şubesiyle yaptığımız görüşmelerden sonra belediye meclisimizden karar aldık. İlçemizde rehabilitasyon merkezini hayata geçireceğiz. Yerini belirledik ve bu konudaki çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak” şeklinde konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi