Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:18
Advert

Son 4.5 yılda 546 kilometrelik asfaltlama çalışması gerçekleştirildi

Tarsus Belediyesince son 4.5 yılda 546 kilometrelik asfaltlama çalışması yapıldığı bildirildi.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 01-09-2023 08:34
Son 4.5 yılda 546 kilometrelik asfaltlama çalışması gerçekleştirildi

AKDENİZ POSTASI

Tarsus Belediyesince son 4.5 yılda 546 kilometrelik asfaltlama çalışması yapıldığı bildirildi.
Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğünce yürütülen program çerçevesinde yollar güvenli hale getirilirken, öncelik gerektiren bölgelerden başlayarak çalışmalarını sürdüren ekipler, yoğun bir tempoyla yıllarca girilmediği belirtilen birçok yolu da asfaltlayarak konforlu ulaşım sağladı. Ayrıca, fiziki koşullara bağlı olarak yenileme ve düzenleme çalışmaları da gerçekleştirildi. Yapılan asfalt dökümleri ile yollar modern bir görünüm kazanırken, vatandaşların da daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmeleri sağlandı.
Yapılan her çalışmanın geleceğin modern Tarsus’unu oluşturacak bir basamak olduğunu ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Tarsus'un ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. 546 kilometre asfalt dökümü gerçekleştirerek, Tarsus’umuzun yollarını daha modern ve kullanışlı hale getirdik. Amacımız, Tarsus'un geleceğini inşa ederken, vatandaşlarımızın günlük yaşamını da kolaylaştırmaktır" dedi.
Tarsus halkı da altyapı yatırımlarının kentin yaşam kalitesini artırdığına ve günlük yaşamlarını olumlu yönde etkilediğine vurgu yaparak, kentin yol standartlarının yükseldiğini, köylerde güvenli ulaşım sağlandığı belirterek Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi